Canada VisumInformatie

Er zijn 2 manieren voor een buitenlandse burger naar Canada in te voeren voor het toerisme of bedrijf:

  •  Met een eTA (Electronic Travel Authorization) document
  •  Met een Canadees Bezoekersvisum.

Wij zijn gespecialiseerd in het helpen van aanvragers een aanvraag voor een eTA (Electronic Travel Authorization). 98% van de aanvragers krijgen een goedgekeurd document binnen 2 uur.

Reis met een eTA

De Electronic Travel Authorization Program is een regering van Canada programma waarmee burgers en onderdanen van meerdere landen aan te gaan naar Canada voor toerisme, zakelijke of bezoeker doeleinden voor maximaal 5 jaar dagen zonder het verkrijgen van een visum. Het voordeel van het invoeren van Canada onder de eTA-programma is dat je reizen op korte termijn en u uw reistoestemming document te krijgen in een paar uur.

Wat zijn de eisen om te reizen naar Canada onder de eTA-programma?

  •  U moet een burger van een land dat is vrijgesteld van het hebben van een tijdelijke verblijfsvergunning te verkrijgen.
  •  U moet een geldig paspoort hebben.
  •  U moet beschikken over voldoende middelen voor uw verblijf in Canada.
  •  U moet een immigratie ambtenaar overtuigen dat u banden aan uw huisland zulk een baan, studies, bezit of financiële activa hebt die zullen verzekeren u aan uw land terugkeert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.