ETA aanvraag bijstand

De aanvraagprocedure voor een reistoestemming bestaat uit minder formaliteiten in vergelijking met Canada's visumaanvraag proces. Reizigers die Canada in het kader van de Electronic Travel Authorization Program zijn over het algemeen toegestaan om te verblijven voor maximaal 6 maanden, echter, u kan hebben om het bewijs van een retourticket en het bewijs van voldoende middelen bij binnenkomst te verstrekken.

Na het succesvol aanvragen van een ETA, ontvangt u uw goedgekeurde reistoestemming van ons via e-mail. Het is van vitaal belang dat u een registratie van uw ETA AanvraagNummer te houden. In het goedkeuringsdocument vindt u uw ETA-AanvraagNummer, is het belangrijk dat u bij te houden van het voor de volgende:

  •  Om de status van uw ETA ReisToestemming te controleren.
  •  Update uw ReisToestemming voor elke reis naar de Verenigde Staten (momenteel vrijwillig, maar aanbevolen).

Na een succesvolle aanvraag voor een ETA, wordt u geacht in aanmerking te reizen naar Canada in het kader van de Electronic Travel Authorization Program. Zorg ervoor dat u uw AanvraagNummer opneemt en uw autorisatie document afdrukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.