Wat IS een ETA?

Een eTA is een afkorting voor elektronische ReisToestemming. Het is een geautomatiseerde online eis die het invullen van een verplicht formulier voor visa-vrijgestelde vreemdelingen reizen naar Canada per vliegtuig impliceert. Deze reizigers zullen Canada bezoeken omwille van de commercie, toerisme of transit. Door het invullen van het formulier, kan de overheid bepalen of bepaalde bezoekers in aanmerking komen om het land in te voeren voor aankomst. De autorisatie wordt automatisch gekoppeld aan uw paspoort.

Als uw eTA is goedgekeurd en u houdt een geldig reisdocument, dat wil zeggen een paspoort, dan wordt u toegestaan om te reizen naar Canada. Echter, gewoon het invullen van een eTA-formulier niet garanderen dat uw inzending als het kan worden ontkend. U ontvangt een e-mail van ons om te bevestigen of uw eTA is aanvaard of geweigerd. Eenmaal geaccepteerd, is de autorisatie geldig voor vijf jaar vanaf de datum van verlossing of totdat uw paspoort verloopt, indien het eerst komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.