Het antwoord is per e-mail. In de meeste gevallen, als u voldoet aan de criteria gevraagd door de Canadese regering (niet te worden veroordeeld, komen op een toeristische reis alleen, of niet een drager van verschillende ziekten), uw aanvraag zal worden goedgekeurd. In het geval van een weigering, zult u naar de Canadese Ambassade of het consulaat moeten gaan.